Jovanović (Metla 2020): Neću biti deo Vlade, izadjite u sredu i glasajte

Izvor: Beta, 29.Jun.2020, 12:24

Jovanović (Metla 2020): Neću biti deo Vlade, izadjite u sredu i glasajte

Član predsedništva "Pokreta Metla 2020" Miloš Jovanović izjavio je danas da se ne nada pozivu za ulazak u novu Vladu i pozvao gradjane da u sredu, 1. jula, izadju na birališta na više od 200 mesta gde se oni ponavljaju, i daju podršku toj listi za ulazak u parlament."Načelna stvar - da su gradjani hteli da vide Miloša Jovanovića i bilo koga iz pokreta Metla u izvršnoj vlasti, prvo bi nas stavili u Skupštinu, jer izvršna vlast zavisi od Skupštine. Koliko je naša demokratija bila manjkava, i to sam blag kad to kažem, treba minimalne principe poštovati. Ako niste parlamentarna stranka nemate šta da tražite u izvršnoj vlasti", rekao je za televiziju N1 Miloš Jovanović.On je rekao da glasači treba da izadju poštujući sve mere predostrožnosti, i da nose maske, ističući da nisu izbori leglo zaraze, već utakmice i kafići.Kao primer naveo je da je juče održan drugi krug lokalnih izbora u Francuskoj.Nešto više od 200.000 birača ima pravo glasa u sredu, a Jovanović računa da će izaći oko 90.000 njih."Nama treba 15.000 do 20.000 glasova. Mi se borimo do kraja, to je moguće, a da li je sigurno - daleko od toga. Ali, mogućnost postoji", ocenio je lider Demokratske ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Jovanović (Metla 2020): Neću biti deo Vlade, izađite u sredu i glasajte

Izvor: Danas, 29.Jun.2020

Član predsedništva "Pokreta Metla 2020" Miloš Jovanović izjavio je danas da se ne nada pozivu za ulazak u novu Vladu i pozvao građane da u sredu, 1. jula, izađu na birališta na više od 200 mesta gde se oni ponavljaju, i daju podršku toj listi za ulazak u parlament.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.