Jovanović (LDP): Nemam prava da statiram

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jun.2017, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović (LDP): Nemam prava da statiram

Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je da "nema prava da statira" i da je njegova "dužnost" da u predstojeće beogradske lokalne izbore "unese ozbiljnost, političku kilometražu koju ima iza sebe".

U intervjuu za današnji sarajevski Dnevni avaz Jovanović je ocenio da su predstojeći izbori u Beogradu prekretnica i prilika da se afirmiše politika koja je i glavnom gradu i Srbiji potrebna, a koju, kako je naveo, na svojim leđima može da iznese >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << samo LDP.

"I pored toga što to nisu parlamentarni ili predsednički, beogradski izbori su šansa da jednim drugačijim jezikom progovorimo o problemima koje Srbija ima i da umesto komunalne politike, koja je u fokusu svima kada dođu jedni ovakvi izbori, ponudimo opciju, i ljude, koja će građanima izgledati kao protivteža onome što radi vlast", kazao je Jovanović.

Iz rukovodstva LDP-a proteklih dana je u više navrata najavljivano da će lider stranke Jovanović biti kandidat za gradonačelnika Beograda na lokalnim izborima početkom iduće godine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

"Dužnost mi je da unesem ozbiljnost"

Izvor: B92, 10.Jun.2017

Lider LDP Čedomir Jovanović kaže da "nema prava da statira" i da je "dužnost" da u beogradske izbore "unese ozbiljnost, političku kilometražu koju ima"...U intervjuu za današnji sarajevski Dnevni avaz Jovanović je ocenio da su predstojeći izbori u Beogradu prekretnica i prilika da se afirmiše...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.