Jovanović (DSS): Vlast snosi odgovornost za lošu epidemiološku situaciju

Izvor: Beta, 27.Nov.2020, 21:35

Jovanović (DSS): Vlast snosi odgovornost za lošu epidemiološku situaciju

Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović ocenio je da će vlast snositi odgovornost za nečinjenje u pogledu loše epidemiološke situacije u zemlji."Brojevi su sve gori, i zaraženih, i umrlih, i onih kojima su potrebni respiratori sve je više. Mere su zakasnele i nisu dovoljne same po sebi, i mislim da će cena toga biti jako velika", rekao je Jovanović u emisiji Dan uživo na televiziji N1.On je dodao da o ekonomiji mora da se vodi računa, ali da na kraju može da "ispadne da je - skuplja dara nego mera"."I lečenja koštaju, i kolaps zdravstvenog sistema košta", istakao je predsednik DSS-a.Naveo je da je iznenadjen nečinjenjem ove vlade i istakao da je Srbija jedna od najgorih u Evropi, a da su sve zemlje pribegavale rigoroznijim merama."Shvatam da će neke delatnosti biti pogodjene, i preraspodelom novca i to može da se prenebregne, ali preče je suprostaviti se zarazi, nego da se zadužujemo sad za put Niš-Merdare", zaključio je Jovanović.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Jovanović (DSS): Vlast će snositi odgovornost za lošu epidemiološku situaciju

Izvor: Danas, 27.Nov.2020

Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović ocenio je danas da će vlast snositi odgovornost za nečinjenje u pogledu loše epidemiološke situacije u zemlji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.