Jovanović: Centar Sava izgrađen za 420 dana koliko će trajati šminkanje Trga Republike

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Avg.2018, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Centar Sava izgrađen za 420 dana koliko će trajati šminkanje Trga Republike

Šef odbornika "Saveza za Srbiju" u Skupštini Beograda Nikola Jovanović upitao je danas zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića kako je moguće da će "šminkanje" Trga Republike trajati "neverovatnih 420 dana" što je, kako je naveo, vreme za koje su podignuti Empajer stejt bilding u Njojrku i beogradski centar Sava.

Jovanović je u pisanoj izjavi upitao Vesića "da li se on iz nekog razloga sveti Beograđanima i koji je to razlog?"

"Kako je moguće da će >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << šminkanje Trga Republike trajati neverovatnih 420 dana i da će centralni gradski trg biti nepristupačan građanima sve to vreme? Prethodne gradske vlasti su kompletnu rekonstrukciju Nemanjine ulice završile za 134 dana a Bulevara kralja Aleksandra za 180 dana", naveo je potpredsednik Narodne stranke.

Jovanović je upitao "da li je normalno da će po rečima Gorana Vesića, 'uklanjanje žardinjera, postavljanje granitnih ploča, stavljanje dosta zelenila i klupa', trajati čak 420 dana".

"Ovo je još drastičniji primer bahatosti, neodgovornosti i alavosti ove gradske vlasti, pored toga što rekonstrukcija Trga Slavija još traje, iako je 'svečano otvoren' u predizbornoj kampanji. Javno pitam i gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića da li će i ovo oćutati i da li podržava ovakav rad svog zamenika Gorana '420' Vesića", stoji u pisanoj izjavi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dveri: Vlast u Beogradu da kaže zašto će rekonstrukcija Trga Republike trajati 420 dana

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Avg.2018

Srpski pokret Dveri upitao je danas čelnike Grada Beograda zašto će rekonstrukcija Trga Republike trajati 420 dana kada su, kako se navodi, mnogo veći projekti poput rekonstrukcije Nemanjine ulice, završavani u kraćem vremenskom periodu...Dveri su u saopštenju upitale i ko je pravi gradonačelnik...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.