Izvor: Istinomer.rs, 17.Okt.2021, 14:12

Jovanjica i prisluškivanja – ko je ko? (2. deo)

Paralelno sa (ne)radom nadležnih pravosudnih organa vode se medijske istrage. A između su predstavnici vlasti koji se, po dnevnoj potrebi, pozivaju uigrano i na jedne i na druge. Predsednica Vlade poručuje da postoje dokazi kako je “neko koristio svoj uticaj da Koluviji kaže - ti ćeš za ovo optužiti Aleksandra Vučića”. Argumentacija optuženog Koluvije poprilično liči na sadržaje saopštenja koja se redovno objavljuju na sajtu MUP-a. Tri slučaja, “Jovanjica”, “Belivuk” i >> Pročitaj celu vest na sajtu Istinomer.rs << prisluškivanje predsednika, opet se ukrštaju nanovo. Ovoga puta u liku i delu bivše državne sekretarke koja je sada u pritvoru.
The post Jovanjica i prisluškivanja – ko je ko? (2. deo) appeared first on Istinomer.

Nastavak na Istinomer.rs...






Povezane vesti

ISTINA IZLAZI NA VIDELO: Evo ko stoji iza Dijane Hrkalović, hapšenja tek počinju

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021, 10:17

Klupko se odmotava..Iza nekadašnje državne sekretarke MUP Dijane Hrkalović i prisluškivanja predsednika Aleksandra Vučića stoje strane obaveštajne službe...Nekadašnji kontraobaveštajac Ljuban Karan smatra da će tek nakon hapšenja Dijane Hrkalović mnogi odlučiti da progovore...- Ne treba...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.