Jovana ostavila Željka zbog Saleta

Izvor: Vesti-online.com, 23.Mar.2011, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana ostavila Željka zbog Saleta

Razlog Jovaninog i Željkovog raskida veridbe je proslavljeni košarkaš Aleksandar Đorđević s kojim je voditeljka, navodno, varala Željka, objavili su beogradski mediji. Jovana je ovo demantovala, a po gradu se priča da je Saletova supruga Seka upravo zbog Saletove nevere podnela zahtev za razvod.

Prema pisanju beogradske štampe, Jovana je veoma zaljubljena u našeg nekadašnjeg reprezentativca, a pošto svoju ljubav više nije mogla da krije, to je i saopštila svom dojučerašnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vereniku. Međutim, Jovana je je ovaj trač demantovala.

"Totalna je budalaština što me povezuju sa Aleksandrom Đorđevićem! Stvarno sam ostala bez teksta. Čula sam i ja za tu priču, ali zaista ne mogu da verujem da su je smislili za manje od 24 časa. Moj put u Milano povezali su sa Đorđevićem koji tamo ima stan", iznenađeno je ispričala Jankovićeva i dodala da će se povući iz javnosti dok se prašina malo ne slegne i da je sve što je imala da kaže to učinila u svom saopštenju.

Jovana je dodala da ako neko želi da priča da je bila neverna, to mora i da potkrepi dokazima: "Ajde neka neko počne da se bavi dokazima! Ako neko misli da sam bila neverna, moraće to da potkrepi i dokazima".

Pored toga što su često viđani zajedno u beogradskom klubu "Sinema", Jovanu i Saleta povezivali su i na osnovu njenih čestih odlazaka u Italiju. Mediji su objavili da su je paparaci videli kako čekira avionsku kartu za Milano, gde je navodno išla kod Đorđevića. Jovana na to kaže da nije išla u Milano, već samo letela preko Milana, a da je u pitanju bilo privatno putovanje.

Željko Joksimović nije želeo za medije da komentariše ove priče.

Aleksandra - Seka Đorđević, supruga košarkaškog asa, podnela je zahtev za razvod braka posle saznanja da ju je suprug prevario sa voditeljkom Jovanom Janković, priča je koja se može čuti iz krugova bliskih ovom paru, piše beogradska štampa.

"Kada je Seka saznala da joj je muž neveran, istog trenutka konsultovala se sa advokatom i podnela zahtev za razvod braka. Doduše, ona se nadala da će sve proći bez medijske pažnje, ali sada će to već biti nemoguće", rekao je za izvor blizak paru Đorđević.

Seka i Aleksandar Đorđević nisu odgovorili na pozive ili poruke novinara. Podsećanja radi, Seka i Saša su u braku već 14 godina, njihova ljubav datira iz školskih dana, a imaju dve ćerke Taru i Tesu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Jovana ostavila Željka zbog Saše Djordjevića?!

Izvor: Svet plus, 23.Mar.2011

Košarkaš koga je Jovana Janković posetila u Milanu, a koji je i razlog zbog kog je raskinula veridbu sa Željkom Joksimovićem nije niko drugi do proslavljeni as Saša Đorđević, priča je koja ovih dana kruži u dobro obaveštenim krugovima.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.