Jovana je najlepsi srpski foto model ima li sanse na svetskom takmicenju

Izvor: medio.rs, 14.Jun.2016, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana je najlepsi srpski foto model ima li sanse na svetskom takmicenju

Na svetskom takmičenju najboljih foto-modela u septembru, Srbiju će predstavljati klasična slovenska lepote i prirodna plavuša – Beograđanka Jovana Živković (23).

Atraktivna 177 centimetara visoka manekenka, idealnih proporcija (87-60- 92), izabrana je u Valjevu na takmičenju “Miss Model Srbije” da za par meseci u Kini bude predstavnica naše zemlje na 28. po redu svetskom izboru za najbolje planetarne foto-modele.

Za pobedu će se boriti u konkurenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << najmanje 60 modela sa svih kontinenata, ali apsolventkinji beogradske Visoke poslovne škole titule nisu nepoznanica. Pre lente za “Miss Model Srbije”, naime, bila je „Miss Fashion TV“ pre dve godine na Kipru, dok je prošle godine bila druga na takmičenju „Number One Model“.

- Svesna sam da takmičenje u Kini traje celih 25 dana i da znači svakodnevno vežbanje, probe najrazličitijih koreografija, kostima i odevnih kombinacija, do fotografisanja za njihove kataloge i magazine, te da će nas žiri stalno pratiti i ocenjivati. Ovo je za nijansu teži izbor za foto-modela od ostalih, ali verujem da ću Srbiju predstaviti u najboljem svetlu. Ponosna sam i biću potpuno spremna i za ovaj izazov – kaže Jovana.

Jovana je, inače, u svetu manekenstva i modelinga već sedam godina, od kako se pojavila na kastingu za nova lica agencije “Select” i vrlo brzo napredovala u top deset modela.

- Devojke koje žele da se bave ovim poslom moraju biti spremne na odricanja i naporan rad. Samo lepota nekada nije dovoljna. Fotografije su jedno, ali pojavljivanje pred publikom i žirijem je nešto sasvim drugo, tada si ono što jesi – poručuje Jovana.

Otkriva još da uživa u sadašnjoj karijeri, ali da je svesna da će za par godina profesiju usmeriti u drugom smeru pošto je interesuju jezici, te da se nada da će posle još jedne titule za Miss, imati još više pratilaca na FB i Instagramu. Uz osmeh, najbolji srpski foto-model priznaje i da je srećno zaljubljena i u emotivnoj vezi već tri godine.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.