Izvor: Piplmetar.rs, 03.Avg.2023, 17:30

Jovana Jeremić se zamerila Milici i Željku: Otkrila njihovu strogo čuvanu tajnu

Plata Jovane Jeremić mnogo je veća od prosečne
Voditeljka Jovana Jeremić  godinama važi za jednu od omiljenih srpskih voditeljki, a otkad je 2021. godine prešla na televiziju Pink, njena popularnost sve više raste.
Pročitajte Jovana Jeremić oplela po miljenici nacije – Ove njene reči neće proći nekažnjeno  Ata images

Jeremićeva ne propušta priliku da kaže da se na pomenutoj televiziji oseća kao u svojoj kući, te da ne planira da je menja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << jer je na njoj dobila sve što joj je potrebno.
Iako svi koji su radili ili rade za Milicu i Željka Mitrovića tvrde da su savršeni poslodavci i kod njih, kao i u drugim ozbiljnim firmama postoje ugovori koji se moraju poštovati.
Pročitajte: Šefovi iz pakla – Jovana i Željko Joksimović se ovako ponašaju prema zaposlenima  Instagram

A, jedna od stavki u ugovoru je svakako i plata. S obzirom na to da je u većini firmi visina plata različita, pa čak i kada je isto radno mesto u pitanju, o istima je zabranjeno govoriti. Ako isto to pravilo važi i na televiziji Pink onda je Jovana prekršila jedno od pravila ugovora, jer je nedavno otkrila kolika joj je plata.
Naime, voditeljka je na svom Instagram profilu pokazala skupocene štikle, a potom otkrila da je iste dobila na poklon, a uz to otkrila i visinu svoje plate:
Pročitajte: Jovana Jeremić u novom ratu – Potkačila Zvezdana, pa oplela po Seki Aleksić, a evo i zašto  Instagram

– Cipele su preko hiljadu evra, a ja sebi nikad u životu ne bih kupila toliko skupe cipele. Ali onaj ko je kupio stvarno je imao ukusa. Zar misliš da bih uzela cipele od 1.000 evra kada je moja plata 2.000 evra – rekla je Jovana uz smeh.
Nije poznato da li je plata Jovane Jeremić zaista tolika, ili je možda čak i veća. Poznato je da je voditeljka nedavno kupila stan u centru Beograda, te da je za njegovo renoviranje izdvojila veliku svotu novca, tako da nema sumnje da su njena primanja zaista velika.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.