Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2024, 18:42

Jotki ukinuta presuda, suđenje se ponavlja

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom je vođa organizovane kriminalne grupe Zoran Jotić Jotka bio osuđen na kaznu zatvora od 11 godina, zbog ubistva Dejana Stankovića Ždrokinca, 6. juna 2018. godine, i naložio sudu da ponovi suđenje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Makro pravosnažno osuđen na kaznu zatvora od tri godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2024, 16:44

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio vođu kriminalne grupe Jovicu Drobnjaka na kaznu zatvora od tri godine, za posredovanje u vršenju prostitucije. Drugostepeni sud je odbio kao neosnovane žalbe branilaca okrivljenih i potvrdio prvostepenu presudu Specijalnog suda, objavljeno je na sajtu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.