Josipa peva sevdalinke

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jan.2018, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Josipa peva sevdalinke

Muzička diva Josipa Lisac održaće 14. februara koncert u Beogradu u Centru Sava. Sa mesta sa koga je pre tačno godinu dana započela turneju na kojoj je obeležila 50 godina karijere, sada i završava proslavu ovog jubileja.

Istog dana ona će sa publikom slaviti i svoj 68. rođendan, a Beograđanima će osim svojih dobro poznatih hitova pevati i sevdalinke.

- Moj tata je imao singlice Nade Mamule i Zaima Imamovića. Iščeprkala sam to kao dete i onda ti to negde >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ostane zapisano. Sevdalinke su izuzetno kvalitetne pesme i teške za pevanje. Esma Redžepova je, recimo, bila fantastična. Često smo se sretale i uvek smo lepo pričale o muzici. Njeno izvođenje "Čaje šukarije" po meni je bilo fantastično - kazala je Josipa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.