Još tri smrtna slučaja u vezi sa virusom korona, 82 nova slučaja zaraze

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Mar.2020, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još tri smrtna slučaja u vezi sa virusom korona, 82 nova slučaja zaraze

U Srbiji su u prethodna 24 časa registrovana još tri smrtna slučaja u vezi sa koronavirusom, pa je ukupan broj umrlih u vezi sa tom infekcijom porastao na 13, izjavila je danas zamenica direktora Instituta Batut Darija Kisić Tepavčević.

Ona je na redovnoj konferenciji za novinare o situaciji sa širenjem koronavirusa kazala da je u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu umro 62-godišnji pacijent koji je bolovao od hipertenzije, gojaznosti i oboljenja bubrega.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
U KBC Dragiša Mišović u Beogradu umrle su žene od 82 i 86 godina koje su imale i druga oboljenja.

Na respiratorima u bolnicama širom Srbije je 55 pacijenata.

Ministarstvo zdravlja Srbije: 82 nova slučaja zaraze koronavirusom, 741 ukupno

Ministarstvo zdravlja Srvije saopštilo je danas da je registrovano novih 82 slučaja zaraze koronavirusom i da je sa tim ukupan broj zaraženih 741.

Kako je navedeno na sajtu covid.rs, od poslednjeg izveštaja do 15 časova, testirani su uzorci 376 osoba od kojih je 294 imalo negativan test na koronavirus.

Do danas u 15 časova, u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirane su 2.462 osobe koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Broj žrtava virusa korona u Srbiji porastao na 13

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Mar.2020

BEOGRAD - U Srbiji su danas preminule još tri osobe zaražene virusom korona, pa je ukupan broj preminulih dostigao 13, izjavila je zamjenik direktora Instituta za javno zdravlje "Batut" Darija Kisić Tepavčević.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.