Još tri dana za glasanje

Izvor: S media, 04.Jul.2009, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još tri dana za glasanje

Preostalo je još samo tri dana, u kojima gradjani mogu svojim glasom da podrže Djavolju varoš da udje u najuži izbor od 28 kandidata za sedam svetskih čuda prirode.

Djavolja Varoš se, kao zvanični kandidat Srbije, prema podacima Turističke organizacije Srbije, trenutno nalazi na prvom mestu liste novih sedam svetskih čuda prirode, u kategoriji pećina, formacija stena i dolina i sada je vreme da se u završnici pojača kampanja glasanja, kako bi se to mesto sačuvalo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Medjunarodna organizacija N7W koja je organizovala glasanje objaviće listu od 28 finalista 21. jula.

Tokom ove i delom iduće godine glasaće se za izbor sedam novih čuda prirode sa liste finalista, a konačni izbor Novih sedam čuda prirode zvanično će biti proglašeno u leto 2010. godine.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.