Još se nada čudu

Izvor: Vesti-online.com, 22.Mar.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još se nada čudu

Svašta je morao Miloš Knežević (19) iz Prigrevice u mladićkim danima da preturi preko glave. A ono najvažnije da se bori za zdravlje, što nije nimalo lak zadatak. Nažalost, njegova borba još nije gotova, jer mora u Nemačku na operaciju tumora na mozgu.

 Znaju to i naši čitaoci, koji su mu već priskočili u pomoć, a proteklih dana prosleđen mu je pristigli prilog od 50 evra, koje je poslao naš čitalac Ljuba Cvjetković iz Luksemburga.

To, međutim, nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sve.

Znajući da je vreme, kao i ogromna suma najveća prepreka za njegov odlazak na spasonosni zahvat, to su naši reporteri na njegov kućni prag prosledili i donaciju od 500 evra, deo donacije anonimnog donatora iz Bad Homburga.

Prezahvalni roditelji, Ana i Boris Knežević, odmah su poželeli da se najtoplije zahvale.

- Miloš je veliki borac i njegova želja za životom ne jenjava. Iako mu je kosa mu u potpunosti opala od hemioterapije, što mu je kao već odraslom momku dosta poljuljalo samopouzdanje, ne predaje se, ali novac je i dalje najveća kočnica. Strepimo svakodnevno. Stanje je stabilno, ali dokle? Sve standardne mogućnosti lečenja su iscrpljene. Planove za lečenje je teško imati bez novca. Pisali smo nekim klinikama, objasnili situaciju i pitali da li postoji mogućnost lečenja ulaskom u kliničke studije, ali smo dobili negativan odgovor. Pri tome, bolnički dan košta blizu 1.000 evra. Ipak, nadamo se da će nešto krenuti nabolje i da će Miloš dobiti adekvatno lečenje. Za odlazak u Univerzitetsku kliniku Hajdelberg nedostaje nam ogromna suma. Čitaoci "Vesti" su nam dosta pomogli, na čemu smo im beskrajno zahvalni. Baš kao i tim dobrim ljudima iz Nemačke i Luksemburga. Još se nadamo da će se uskoro dogoditi neko čudo i da ćemo Miloša čim pre tamo odvesti - istakao je zabrinuto otac Boris.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.