Još samo četiri dana! Prljavo kazalište dolazi u Beograd!

Izvor: Blic, 07.Jun.2014, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još samo četiri dana! "Prljavo kazalište" dolazi u Beograd!

Čuveni sastav "Prljavo kazalište", nastupiće 11. juna u Beogradu, a na koncertu će predstaviti i novu pesmu "Tamni splavovi", kao i ostatak novog materijala.

Njihov koncert je jedan u nizu turneje "Prljavog kazališta", a publika će moći da čuje samo najbolje hitove iz njihove dugogodišnje karijere.

Momci iz benda su naveli i da im ne smeta što će svirati u objektu koji je manji u odnosu na hale u kojima su nekada nestupali.

"Život jednog benda se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sastoji iz velikih koncerata na stadionima i halama, ali i na onim intimnijim, poput bašta i klubova. Podjednako su nam dragi svi nastupi, pa tako i predstojeći u Beogradu.", kazao je Mladen Bodalec.

"Prljavo kazalište" će nastupiti u Beogradu 11. juna, u "Bašti" kod hotela "Jugoslavija".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Prljavo kazalište" dolazi u Beograd!

Izvor: Press, 07.Jun.2014

Njihov koncert je jedan u nizu turneje "Prljavog kazališta", a publika će moći da čuje samo najbolje hitove iz njihove dugogodišnje karijere.. Momci iz benda su naveli i da im ne smeta što će svirati u objektu koji je manji u odnosu na hale u kojima su nekada nestupali.. "Život jednog benda...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.