Još nije ugašen požar na području Knešpolja

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2015, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još nije ugašen požar na području Knešpolja

SARAJEVO - Požar na području Knešpolja, Široki Brijeg, u industrijskoj zoni gdje se nalaze firme "Presal" i "TT Kablovi", koji je izbio nakon što je zapaljeno 500 guma, još nije ugašen.

U požaru je došlo i do detonacija, javio je portal Klix.

Portparol MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona Damir Čutura rekao je da je požar izbio juče oko 15 časova, a da će se nakon uviđaja, koji će biti obavljen nakon gašenja požara, utvrditi uzrok požara.

"Riječ >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je o manjem požaru u jednoj jami u kojoj se odlaže otpad. Odjekivale su i detonacije no još ne znamo šta ih je prouzrokovalo. Moguće je da se radi o nepropisno odloženom oružju ili pak o bočicama pod pritiskom koje takođe mogu izazvati slične efekte", naveo je Čutura.

Požar je prijavljen nakon što su lokalni mještani primijetili gust dim. Vatrogasna brigada je pristupila gašenju požara, ali su odjednom počele odjekivati detonacije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.