Još jedna pogibija traktoriste

Izvor: B92, 12.Okt.2014, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna pogibija traktoriste

V.N. (70) stradao je u nedelju oko 14.00 kada se traktor kojim je upravljao prevrnuo, prenose Južne vesti.

Do nesreće je došlo na nekategorisanom putu u mahali Dubje kod Vranja, a V.N. stradao je na licu mesta, potvrdio je Dragan Stamenković, portparol vranjske policije.

To je drugi smrtni slučaj u saobraćajnim nesrećama na traktoru ovog vikenda, prethodno je u subotu na putu Svrljig-Niš stradao neimenovani vozač, dok je krajem septembra u okolini Kuršumlije poginuo traktorista, nakon prevrtanja vozila.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Još jedna pogibija traktoriste

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Okt.2014

V.N. (70) stradao je u oko 14 časova kada se traktor kojim je upravljao prevrnuo...Do nesreće je došlo na nekategorisanom putu u mahali Dubje kod Vranja, a V.N. stradao je na licu mesta, potvrdio je Dragan Stamenković, portparol vranjske policije...To je drugi smrtni slučaj u saobraćajnim nesrećama...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.