Još jedna nesreća u kanjonu Morače: Bračni par iz Beograda sleteo sa puta!

Izvor: Press, 08.Jul.2013, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna nesreća u kanjonu Morače: Bračni par iz Beograda sleteo sa puta!

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije Crne Gore, automobil u kojem su se nalazili prešao je iz neutvrđenih razloga na suprotnu traku, udario u drugo vozilo, a potom sleteo sa magistrale.
Tokom sletanja automobil Beograđana je zaustavilo šiblje i granje da ne završi u kanjonu.
Crnogorska policija je navela je da su oni u udesu zadobili lakše povrede, a lekarska pomoć ukazana im je u Kliničkom centru u Podgorici.
Nakon istrage, kako je saopštila policija, znaće se uzrok nesreće.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Bračni par iz Beograda lakše povređen u kanjonu Morače

Izvor: Večernje novosti, 08.Jul.2013

PODGORICA - Bračni par iz Beograda - Milinko i Roksanda Radović lakše su povređeni u saobraćajnom udesu koji se sinoć dogodio na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, u kanjonu Morače, saopštila je Uprava policije Crne Gore. Kako se navodi, automobil u kojem su se nalazili Radovići prešao je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.