Još jedna krađa nakita u Kanu

Izvor: B92, 21.Avg.2013, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna krađa nakita u Kanu

Kan -- Dva muškarca danas su u jednoj prodavnici nakita u Kanu ukrala dijamantski prsten od tri karata, vredan 70.000 evra, javila je policija.

Dva čoveka za koja se veruje po naglasku da su iz istočne Evrope ukrali su prsten kad je prodavačica okrenula leđa. Krađa se desila u prodavnici nakita u hotelu Grej D'Albion.

Otvorena je istraga i video snimci će biti analizirani, saopšteno je iz kanske policije.

Ovo je još jedna u seriji krađa u Kanu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Krajem jula izvedena je spektakularna krađa u hotelu "Karlton" koji je iznajmio prostor za prodajnu izložbu izraelskog zlatara Levijeva. Uz pretnju oružjem jedan naoružani muškarac ukrao je nakit spreman za izložbu u vrednosti od sto miliona evra.

Na meti lopova bile su i filmske zvezde koje posećuju Kanski festival.

Krajem maja ukradena je ogrlica jednog švajcarskog juvelira, vredna oko dva miliona evra, posle jedne zabave u hotelu sa pet zvezdica u mestu Antib.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.