Izvor: RTS, 29.Jul.2021, 06:08

Još jedan vreo dan, oblaci će preći preko sunca

Pretežno sunčano i veoma toplo. Ujutro na severu umereno oblačno. Vetar slab, severozapadni. Najniža temperatura od 16 do 24, a najviša od 33 do 39 stepeni.
Najviše temperature prognizirane su za Šumadiju, Pomoravlje, istok i jugoistok zemlje.

Oblaci koji su iznad Alpa, premeštaju se na istok, na putu ka Srbiji slabe, pa će se ujutru na severu naoblačiti, ali se padavine ne očekuju.
Ujutru temperatura od 16 do 24 stepena, najviša od 33 do 39. U Beogradu u najtoplijem delu dana 35 stepeni.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vreme u Srbiji danas veoma toplo, do 39 stepeni

Izvor: Beta, 29.Jul.2021

U Srbiji će danas biti sunčano i toplo vreme sa temperaturom do 39 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Meteorolozi su upozorili na veoma toplo vreme i visoke temperature do nedelje, najviša temperatura u većini mesta će biti od 35 do 39 stepeni. Danas će duvati slab, severozapadni...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.