Još jedan udarac za LAŽNU DRŽAVU! Nakon Amerike i Nemačka TRAŽI UKIDANJE TAKSI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2020, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan udarac za LAŽNU DRŽAVU! Nakon Amerike i Nemačka TRAŽI UKIDANJE TAKSI!

Berlin, istovremeno, smatra da bi ukidanje taksi predstavljalo važan korak ka nastavku dijaloga Beograda i Prištine

Nemačka se priključila Sjedinjenim Američkim Državama u novom talasu pritisaka na Prištinu da ukine takse na proizvode iz centralne Srbije i Bosne i Hercegovine. Berlin smatra da bi ukidanje taksi bilo dobar signal za nastavak dijaloga Beograda i Prištine.

Svega dan pošto je izaslanik američkog predsednika Ričard Grenel upozorio Prištinu da će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SAD obustaviti sve važne investicione projekte na Kosovu dok takse na proizvode iz centralne Srbije i BiH ne budu ukinute, pritiscima se pridružila i Nemačka.

- Naš stav se nije promenio. Nemačka vlada bi pozdravila hitno ukidanje taksi - javlja prištinski dnevnik Ekspres, pozivajući se na izjavu neimenovanog predstavnika nemačke vlade.

.

The tariffs must be dropped in order for investments to work. It’s fundamental. https://t.co/NhBejSS4RN

— Richard Grenell (@RichardGrenell) February 11, 2020

Grenel je u utorak na Tviteru napisao da "takse moraju da se ukinu kako bi investicije funkcionisale".

- To je suštinski važno - istakao je Grenel.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.