Izvor: RTS, 08.Jun.2021, 05:59

Još jedan topao i sparan dan, kiša moguća na jugu i istoku

U utorak nad Srbijom više sunca, manje oblaka, ali su i dalje kiša i pljuskovi mogući na istoku, jugoistoku i jugu naše zemlje. Temperatura bez bitnije promene.
Topla vazdušna masa koja struji sa jugozapada i dalje podiže temperaturu, ovoga puta do 29. podeljka.

U većem delu Srbije pretežno sunčano i toplo.
Kiša povremeno ili kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom uz više promenljive oblačnosti očekuju se na jugozapadu, jugu i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << istoku Srbije.
Najviša dnevna temperatura od 24 stepena do 29 stepeni.
U sredu promenljivo oblačno, na severu i zapadu Srbije sa dužim sunčanim intervalima, a na istoku i jugu sa lokalnom pojavom kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, severni. Najniža temperatura od 12 do 17, a najviša od 25 do 29 stepeni. 
Za četvrtak se prognozira promenljivo oblačno uz smenu sunčanih intervala i kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, severni. Najniža temperatura od 12 do 17, a najviša od 24 do 28 stepena. 
U petak promenljivo oblačno, u većem delu sa dužim sunčanim intervalima, a kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se na zapadu, jugu i jugoistoku Srbije. Vetar slab i umeren, severni. Najniža temperatura od 12 do 17, a najviša od 24 do 28 stepena.
U sredu, četvrtak i petak moguća je lokalna pojava grmljavina.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra pretežno sunčano i toplo, do 29 stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jun.2021

U većem delu Srbije sutra će biti pretežno sunčano i toplo, dok će na istoku i jugoistoku biti promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.