Izvor: Nezavisne Novine, 16.Nov.2017, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan saradnik Darka Šarića se predao

BEOGRAD - Dejan Šekularac (37), jedan od optuženih saradnika narko-bosa Darka Šarica, predao se policiji na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", javio je Blic na osnovu nezvaničnih informacija.

Šekularac nije optužen u predmetu protiv Darka Šarića pošto je protiv njega ranije bila obustavljena istraga.

Ukoliko bude danas uhapšen, on će u roku od 48 sati biti izveden pred tužioca za organizvani kriminal koji će odlučiti da li će protiv njega nastaviti istragu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << objašnjeno je Tanjugu u sudu.

Šekularac, porijeklom iz Bijelog Polja za kojim je tragao Interpol zbog sumnje da je u saradnji sa Darkom Šarićem švercovao ogromne količinu narkotika iz Južne Amerike, predao se i prije dvije godine crnogorskoj policiji.

Za Šekularcem je potjernicu raspisao Interpol Argentine.

Prošle sedmice predala su se još dva Šarićeva saradnika nakon višegodišnjeg.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedan po jedan, predaju se "šarićevci"

Izvor: Mondo, 16.Nov.2017

Tužilaštvo za organizovani kriminal potvrdilo je Tanjugu da se Dejan Šekularac, još jedan osumnjičeni za pripadništvo kriminalnoj grupi Darka Ssarića, predao danas beogradskoj policiji...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock.. U Tužilaštvu peciziraju da se on nije našao na optužnici protiv...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.