Izvor: Vesti-online.com, 23.Mar.2019, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan protest u Beogradu, govore Lečić, Stefanović i Malinović

Građani se okupljaju na platou ispred Filozofskog fakulteta gde se pod nazivom "Isti zahtevi - nema povlačenja", održava šesnaesti po redu građanski protest "Jedan od pet miliona".

Okupljenim građanima će se na platou obratiti glumac i član Demokratske stranke Branislav Lečić, jedan od lidera Sveza za Srbiju Borko Stefanović i general u penziji i član Demokratske stranke Sreto Malinović.

Potom će se građani u protestnoj šetnji uputiti od platoa do zgrade >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << RTS-a gde će im se, kako su naveli organizatori, u "Dnevniku slobodne Srbije" obratiti mladići Krsta Tomković, Stefan Simić, Uroš Savić, Miloš Dekić i Stefan Novaković, koji su bili privedeni tokom prošlonedeljnih protesta u Beogradu, kada su demonstranti upali u zgradu RTS-a.

Protestna šetnja kretaće se od Studentskog trga, kroz Makedonsku i Svetogorsku ulicu, do zgrade RTS-a.

Organizatori protesta pozvali su građane da "dostojanstveno i kulturno izraze svoje nezadovoljstvo aktuelnim režimom".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.