Još jedan prolećni dan  sa snegom

Izvor: B92, 22.Mar.2018, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan prolećni dan " sa snegom

U Srbiji će biti oblačno i hladno sa snegom, uz povećanje visine snežnog pokrivača.

Samo će u Vojvodini pre podne biti pretežno sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Ujutru i pre podne na jugu, a posle podne u zapadnim, centralnim i istočnim krajevima biće novih snežnih padavima. Vetar će biti slab i umeren, na istoku i na planinama povremeno i jak, istočni i severoistočni.

Najniža temperatura će biti od minus pet do nule, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a najviša dnevna od minus dva do dva stepena.

U Beogradu će biti oblačno i hladno, posle podne i uveče sa snegom, uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Najniža temperatura će biti oko minus tri, najviša dnevna oko nule.

Biometeorološka situacija neće pogodovati većini hroničnih bolesnika. Poseban oprez se savetuje osobama sa kardiovaskularnim oboljenjima i astmatičarima. Moguće meteoropatske reakcije su razdražljivost, pospanost i glavobolja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.