Još jedan glumac mu okrenuo leđa: Trifunović se izvinio što je podržavao Jankovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2018, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan glumac mu okrenuo leđa: Trifunović se izvinio što je podržavao Jankovića

Isprovocirao ga intervju u kome lider PSG spominje Glogovca

Glumac Branislav Trifunović izvinio se danas na Tviteru zato što je ranije podržavao lidera Pokreta slobodnih građama Sašu Jankovića.

Pročitajte i:

Povod je intervju u kojem je Janković nedavno preminulog glumca Nebojšu Glogovca, prema Trifunovićevom mišljenju, iskoristio za samoreklamiranje uprkos lavini kritika na mrežama zbog sličnog postupa njegove supruge Slavice. Trifunović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na svom nalogu objavio tekst "Saša Janković ponovo priča o pokojnom Glogovcu i sad nam je definitivno muka". Zatim je na komentar jednog od tviteraša da je pre godinu dana objašnjavao kako je Janković "super" odgovorio: "Jesam i izvinjavam se".

https://t.co/v2y2Kbsm1O

— Branislav Trifunovic (@BrankoBranislav) February 21, 2018

Trifunović je u više navrata javno izražavao da je razočaran postupcima lidera PSG.

Pre nekoliko dana Jankovićeva supruga postavila je na Tviteru fotomontažu koja izgleda kao da se pokojni Glogovac "klanja" bračnom paru Janković, a usledili su komentari da je reč o neukusu i zloupotrebi lika velikog glumca za sopstveni politički pi-ar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.