Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2018, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan Šumaher na putu ka F1

Prije desetak godina na trkama Formule 1 bitke su vodili braća Mihael i Ralf Šumaher, a uskoro bismo mogli da gledamo i okršaje njihovih sinova.

Nakon Mihaelovog sina Mika (18), koji se takmiči u evropskoj Formuli 3, na putu ka eliti se nalazi i Ralfov sin David (16), koji će debitovati u Formuli 4 u Abu Dabiju.

"Naravno da želim da dođem do Formule 1. Nadam se da ću dogurati daleko sa dobrim timom. Činjenica da debitujem na stazi Formule 1 (Jas Marina) je još >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << tim bolja", rekao je David.

U međuvremenu, i dalje se malo zna o stanju njegovog strica Mihaela, koji je prije pet godina doživio nesreću na skijanju, a poslije višemjesečne kome prebačen je na kućno liječenje u svoj dom u Švajcarskoj.

"Nedostaje nam Mihael. Ali on je tu, i dalje se bori. Borba se nastavlja. Mihael je posebna osoba, poseban za motosport, poseban za mene. On mi je prijatelj", rekao je nedavno bivši Šumaherov šef u Ferariju Žan Tod, prilikom predstavljanja Nijemca u Dvoranu slavnih u Parizu.

(b92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.