Još jedan Srbin ubijen u Južnoafričkoj Republici FOTO

Izvor: B92, 26.Sep.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan Srbin ubijen u Južnoafričkoj Republici FOTO

Srbin Đorđe Mihaljević ubijen je u predgrađu južnoafričkog grada Johanezburga u ponedeljak uveče, preneli su lokalni mediji.

Kako navodi portal Bedfordvju end Idenvejl njuz, 43-godišnjak je usmrćen u zasedi dok se nalazio za volanom svog automobila.

Iz policije je saopšteno da su ubistvo izvršile dve osobe koje su bile na motociklima.

Portparol policije kapetan Andre de Džeger je naveo da policija ne može da govori o motivima ubistva, ali je otkrio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je Mihaljević nekoliko trenutaka pre ubistva izašao iz jednog restorana.

Prema navodima medija, Mihaljević se bavio trgovinom dijamantima i zlatom.

Podsetimo, u aprilu ove godine je u JAR ubijen Milan Đuričić, osuđen na 30 godina zatvora zbog učešća u ubistvu Željka Ražnatovića.

U maju je u Beogradu ubijen Gorgija Darmanović, koga su mediji opisivali kao “dvostrukog agenta iz JAR“, a u julu je u JAR usmrćen Darko Kulić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedan Srbin ubijen u Južnoafričkoj Republici

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Sep.2018

JOHANESBURG - Srbin Đorđe Mihaljević ubijen je u predgrađu južnoafričkog grada Johanesburga u ponedjeljak uveče, prenijeli su lokalni mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.