Još jedan Magični doručak za pomoć najmladjima

Izvor: Beta OMS, 11.Maj.2018, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan 'Magični doručak' za pomoć najmladjima'

U METRO HoReCa Centru, danas je obeležena jedanaesta humanitarna akcija - „Magični doručak“. Ovo je projekat koji već više od decenije ukazuje na značaj integracije dece sa smetnjama u razvoju u širu društvenu zajednicu, kao i na odgovornost svih nas da im u tome pomognemo. Akcija „Magični doručak“ trajala je od 26. aprila do 10. maja 2018. godine kada su građani kupovinom posebnih paketića Vile Dobrile u METRO Cash & Carry objektima, ili uplatom cene paketića na humanitarni račun Banke hrane kod Credit Agricole banke Srbije, bili u prilici da pomognu najmlađima. Ovog puta prikupljeno je 5 tona hrane i podeljeno 3000 paketića deci sa smetnjama u razvoju u zemlji.Projekat su organizovali i podržali Credit Agricole banka Srbija, METRO Cash & Carry, Grad Beograd i Banka hrane. „Magični doručak“ završen je simboličnim takmičenjem i pripremom magičnog obroka, u kojem su učestvovali predstavnici Grada Beograda, kompanija, medija i škole „Dragan Kovačević“ sa Starog grada, sa tradicionalnom maskotom ove humanitarne akcije, Vilom Dobrilom. Nagrade su dodeljene za najmagičniji, najkreativniji, najzdraviji i najukusniji obrok. Događaju je prisustvovao zamenik gradonačelnika Andrija Mladenović, koji je ovom prilikom istakao da pet tona hrane i 3.000 paketića, koji će biti ravnomerno raspoređeni po školama u Srbiji, predstavljaju sjajan ...

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Prikupljeno pet tona hrane i 3.000 paketića za decu sa smetnjama u razvoju

Izvor: Danas, 12.Maj.2018, 01:45

Sa ciljem podizanja svesti o važnosti dublje integracije dece sa smetnjama u razvoju, u društvenu zajednicu, po 11 put, sprovedena je akcija Magični doručak. Članak Prikupljeno pet tona hrane i 3.000 paketića za decu sa smetnjama u razvoju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.