Još jedan HIT smartfon stigao u Srbiju: Mate S!

Izvor: Mondo, 24.Sep.2015, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan HIT smartfon stigao u Srbiju: Mate S!

Huawei Mate S u prodaji će biti krajem oktobra, upoznajte ga!

Huawei, poznata svetska kompanija informacionih i komunikacionih tehnologija, svečano je obeležila otvaranje Huawei cornera u tržnom centru Ušće i tom prilikom domaćoj publici premijerno predstavila najnoviji premium pametni telefon Huawei Mate S, što je još jedna u nizu potvrda da Huawei ima ozbiljne i dugoročne planove za naše tržište.

“Huawei beleži odlične poslovne rezultate >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i konstantan rast u kategoriji pametnih uređaja, što dokazuje da potrošači veruju u naš brend i cene naše napore da "učinimo mogućim" ljudima širom sveta da koriste premium uređaje“, istakao je Džek Vei, generalni direktor kompanije Huawei u Srbiji.

Da podsetimo, Huawei Mate S je najnoviji premium model poznatog proizvođača pametnih telefona broj tri u svetu, predstavljen na IFA sajmu u Berlinu. Uz novi Huawei Mate S, kompanija redefiniše način na koji ljudi stupaju u interakciju sa svojim uređajima, omogućavajući inovativne “touch” opcije koje unapređuju korisničko iskustvo, funkcionalnost i kreativnost.

Fingerprint Sense 2.0 je unapređena verzija tehnologije otključavanja telefona putem senzora za očitavanje otiska prsta. Fingerprint Sense 2.0 je brži, osetljiviji i tačniji čitač nego na prethodniku. Osim toga, senzor očitavanja otiska prsta novog Huawei Mate S modela pruža mnogo više od otključavanja telefona ili osiguranja aplikacija za plaćanje. Sada korisnici imaju mogućnost da kontrolišu notifikacije, pregledaju fotografije, prave selfie fotografije, odgovore na poziv ili čak ugase alarm uz pomoć senzora za očitavanje otiska prsta.

Knuckle Sense 2.0unapređena Knuckle Sense tehnologija koja je prvi put predstavljena sa modelom Huawei P8 pruža mnoštvo mogućnosti uz samo jedan dodir zglobom prsta. Brz prelezak iz jedne aplikacije u drugu uz ispisivanje prečica na ekranu - ispisivanjem slova “c” aktivira se kamera, “m” pokreće muzika, a “e” pretražuje Internet. Korisnici mogu da kreiraju i svoje personalizovane prečice za sve, od WeChat-a do WhatsApp-a. Omogućeno je čak i isecanje i kopiranje bilo kog dela fotografije uz pomoć zgloba na prstu. Duplii dodir zglobom prsta na video za čuvanje ili deljenje isečka iz videa. Takođe, dvostruki tap na ekran Mate S probudiće ga iz mirovanja.

To je #ForceTouch na #HuaweiMateS. Što jači pritisak - više zuma! #IFA15 #MobITIFA15 @huaweisrbija

A video posted by MONDO MobIT (@mondo_mobit) on Sep 6, 2015 at 3:23am PDT

Inovativna Huawei “touch” tehnologija, poznata i kao Force Touch, koja će biti dostupna u pojedinim zemljama, omogućava izvršenje aktivnosti različitim nivoom pritiska na ekran telefona kao što su zumiranje fotografije ili pokretanje aplikacije.

Huawei uređaji dostupni su u prodajnim objektima Tehnomanija, Win Win, Gigatron i Positive Line dok je zvaničan dolazak Mate S modela na srpsko tržište rezervisan za kraj oktobra.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Ovo je #HuaweiMateS uživo! Zadovoljni, ako nas pitate! #IFA15 @huaweisrbija #MobITIFA15 #MateS

A video posted by MONDO MobIT (@mondo_mobit) on Sep 3, 2015 at 8:29am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.