Još dvoje zaraženih u Zlatiborskom okrugu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2020, 16:00

Još dvoje zaraženih u Zlatiborskom okrugu

U poslednja 24 sata na području Zlatiborskog okruga od 102 testirane osobe, dve su registrovane kao pozitivne na virus Kovid-19, pa tako taj okrug od početka epidemije ima 163 potvrđena slučaja infekcije.

Zavod za javno zdravlje Užice saopštio je da su novooboleli iz Požege, drugi put zaredom.

Najveći broj obolelih i izlečenih u Zlatiborskom okrugu ima Užice - zaraženih 44 i 29 oporavljenih, dok je u opštini Kosjerić prvi i za sada jedini pozitivan slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na Kovid-19 potvrđen 30. aprila.

Ukupan broj oporavljenih pacijenata je 96, a od posledica virusa korona sa područja Zlatiborskog okruga umrlo je 11 pacijenata, prosečne starosti 73,5 godina.

Od početka epidemije do danas testirane su 3.634 osobe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dva nova slučaja infekcije korona virusom u Požegi  

Izvor: Danas, 18.Maj.2020

Prema današnjim podacima Zavoda za javno zdravlje Užice, od 102 lica koja su testirana u Zlatiborskom okrugu, dve osobe iz Požege su pozitivne na korona virus. 

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.