Još dva razloga da pređete na Vivaldi

Izvor: Mondo, 12.Avg.2017, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još dva razloga da pređete na Vivaldi

Ekipa MobIT-a odavno je na Vivaldi pregledaču, jer je lagan, odlično radi, ne guši računar, a sad ima i dve nove, baš dobre opcije.

Chrome, Opra, Firefox, Safari, neki peti ili Edge pregledač, a mi uvek kažemo Vivaldi. Zašto je to tako već smo nekoliko puta objasnili (i testirali), a danas vam predstavljamo Vivaldi v1.11, koji ima dve vrlo dobre nove funkcije.

Prva je upravljanje animacijama. Vivaldi će prepoznati animacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << (GIF, recimo) i po onome što ste mu vi zadali će ih učitati, neće učitati ili učitati samo jednom (bez ponavljanja). To sve možete da podesite u „pop up“ meniju, kao što vidite u promotivnom videu.

Druga opcija je mod čitanja, koji omogućava da klikom na njega pređete na novu stranicu na kojoj će tekst biti primaran, a sav sporedan sadržaj stranice sklonjen, kako biste se koncentrisali samo na to što čitate. Tu je i mogućnost povećavanja ili smanjivanja slova, izbor fonta i još neka podešavanja kako biste prikaz prilagodili sebi u potpunosti.

Osim ovoga, Vivaldi v1.11 ima poboljšane prečice na naslovnoj strani, novi logo, kao i uobičajene ispravke grešaka i peglanje interfejsa.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.