Još dva državljanina Severne Makedonije umešana u napad u Beču

Izvor: B92, 03.Nov.2020, 18:18

Još dva državljanina Severne Makedonije umešana u napad u Beču

Pored Kujtima Fejzulua, još dva državljanina Severne Makedonije umešani su u sinoćne napade u Beču, saopštio je MUP Severne Makedonije.

"S popisa austrijske policije, koji je predat nekim policijama, uključujući i našu, utvrđeno je da još dve osobe, osim austrijskog, imaju i državljanstvo Republike Severne Makedonije, odnosno К. F. (rođen u Modlingu, Austrija), A. G. (rođen u St. Poltenu, Austrija) i U. A. (rođen u Beču).

Sektor za međunarodnu policijsku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saradnju u Ministarstvu unutrašnjih poslova odmah je stavljen na raspolaganje kolegama iz Austrije i intenzivno sarađujemo oko svih elemenata povezanih sa ovim slučajem", piše u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova u Skoplju, a prenosi Radio slobodna Evropa.

Podsećamo da su u napadu, koji se dogodio sinoć u centru Beča, ubijene četiri osobe i povređene najmanje 22 osobe.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP SEVERNE MAKEDONIJE OTKRIO: Još dva državljanina su umešana u napad u Beču!

Izvor: Kurir, 03.Nov.2020

Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije saopštilo je danas da su, osim Kujtima Fejzulua, još dve osobe, državljani Severne Makedonije, bile umešane u napade u Beču u kojima su ubijene četiri osobe, a ranjene 22.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.