Još danas moguća prijava za vaučer za odmor u Srbiji

Izvor: Radio 021, 15.Okt.2015, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još danas moguća prijava za vaučer za odmor u Srbiji

Rok za prijavu za vaučere za odmor u Srbiji ističe danas.

Akcija promocije domaćeg turizma dala je dobre rezultate pa će stoga biti nastavljena i u sledećoj godini.

Ministar turizma Rasim Ljajić nedavno je najavio da će akcija podele vaučera biti nastavljena i naredne godine i da će od 1. januara 2016. građani vaučere moći da koriste tokom cele godine. Postojeća Uredba biće promenjena tako što će biti pojednostavljene procedure za dobijanje vaučera, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je Ljajić.

"Verovatno ćemo povećati i obuhvat građana koji imaju pravo da koriste vaučere i već smo krenuli u pripremu promene aktuelne Uredbe", objasnio je ministar. Ljajić je naglasio da će ministarstvo nastaviti sa projektima razvoja turističke infrastrukture.

Početak prijave za vaučere bio je 6. jul od kada su građani na šalterima Pošta Srbije mogli da podnesu prijave za vaučere u vrednosti od 5.000 dinara za plaćanje smeštaja na nekoj od turističkih destinacija u Srbiji. Vlada Srbije je 18. juna usvojila Uredbu o uslovima i načinu dodele sredstava za podsticanje razvoja domaćeg turizma, koja je predviđala podelu vaučera za subvencionisano korišćenje usluge smeštaja u ugostiteljskim objektima u Srbiji.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.