Još 742 metra...

Izvor: B92, 11.Maj.2023, 13:55

Još 742 metra...

Do oslobođenja Bahmuta, u kojem se na frontu u Donbasu danas vode najžešće bitke, ostalo je 742 metra, izjavio za RIA novosti neimenovani borac grupe "Vagner".

Prema njegovim rečima, Bahmut je skoro u potpunosti osvojen, jer, kako je rekao, od zgrade u kojoj se nalazio za vreme razgovora sa ruskim medijima do izlaska iz grada po dijagonali ostalo je 742 metra, preneo je Raša tudej Balkan.

U oslobađanju grada Bahmuta glavnu ulogu imaju "vagnerovci" Jevgenija Prigožina, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok Vazdušno-desantne jedinice Rusije pomažu pri napadima na protivnika na bočnim linijama borbi u tom gradu. Još pružaju otpor, rekao je on, dodajući da oni trenutno rade na izgradnji nove linije odbrane uz intenzivnu artiljerijsku vatru na ruske pozicije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.