Još 6.748 novozaraženih, najviše preminulih dosad

Izvor: B92, 23.Okt.2021, 15:02

Još 6.748 novozaraženih, najviše preminulih dosad

Prema poslednjim podacima, u Srbiji je u poslednja 24 sata registrovano 6.748 novoobolelih od koronavirusa.

Preminulo je 60 osoba.

Na respiratorima se nalazi 282 pacijenata.

Epidemiolog i član Kriznog štaba dr Branislav Tiodorović rekao je da su lekari predložili prelazak na onlajn nastavu na bar deset dana, ali kako taj predlog nije usvojen, on ne očekuje da se epidemiološka situacija može stabilizovati budući da u Srbiji raste broj zaražene dece.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Osim toga, nadležni svakodnevno apeluju da bi građani trebalo da se vakcinišu jer je to jedini način da izađemo iz epidemije.

U subotu, 23. oktobra počinje i primena kovid-propusnica koje bi trebalo da rezultiraju većim brojem vakcinisanih, a od ponedeljka, kako je i najavljeno, krenuće stroga kontrola primene propisane mere.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.