Još 10.000 karata za Highway to Hell

Izvor: RTS, 02.Apr.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još 10.000 karata za "Highway to Hell"

Za beogradski koncert "AC/DC" u prodaju će biti pušteno još 10.000 karata, rekli su organizatori na konferenciji za novinare. Nove karte povučene iz prodaje u inostranstvu, i vraćene u Srbiju gde vlada nezapamćeno interesovanje za koncert.

Za koncert grupe "AC/DC" 26. maja u Beogradu, koji je u regionu istočne Evrope jedina stanica na turneji slavnog benda, u prodaju će biti pušteno još oko 10.000 ulaznica, povučenih sa stranih tržišta, najavili su  promoteri. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Predstavnik produkcijske kuće "Komuna" Petar Vukašinović rekao je na konferenciji za novinare u Beogradu da će se povučene ulaznice u prodaji naći od ponedeljka, i dodao da se radi o kartama za tribine po cenama od 8.900 i 11.000 dinara.

"Karata za parter više nema", rekao je Vukašinović, a portparol koncerta Aleksandar Radoš rekao je da su karte za Srbiju povučene "sa svih stranih tržišta."

Za koncert na Partizanovom stadionu štampano je 45.000 ulaznica.

Prvobitno je 23.000 bilo namenjeno za države bivše Jugoslavije, dok je ostatak raspodeljen na Mađarsku, Rumuniju i Bugarsku.

Međutim, kako su karte u Srbiji planule u rekordnom roku, "Komuna" je u februaru od menadžmenta "AC/DC" dobila dozvolu da sa tržišta bivše SFRJ povuče sve karte koje nisu prodate i kojima je istekla rezervacija.

Posle sadašnjeg, drugog povlačenja, novih neće biti, jer su van Srbije sve ulaznice rasprodate, izjavio je Radoš.

Nove ulaznice za srpsko tržište od ponedeljka će moći da se kupe na prodajnim mestima Bilet servisa, IPS-a, Mamuta i Eventima.

Grandiozna bina

Kako je rečeno na konferenciji za novinare na Partizanovom stadionu,"AC/DC" će dovući opremu u 44 kamiona i 30 autobusa.

Montaža bine, dimenzija 77 metara puta 21 metar počeće 22. maja, a bend će u Beograd doći na dan koncerta, tu će prespavati i sutradan odlazi dalje.

Vrata Partizanovog stadiona biće otvorena za publiku u 18 sati, kako bi se izbegle gužve, a za osobe sa invaliditetom obezbeđeno je 20 mesta na posebnoj platformi. Ako interesovanje bude veće, moguće je i proširenja kapaciteta, rekao je Petar Vukašinović.

Generalni sekretar fudbalskog kluba Partizan Darko Grubor rekao je da je ovaj klub veoma zadovoljan što je domaćin još jednog rok spektakla. Bina će, kako su rekli organizatori, biti postavljena na severnoj strani stadiona.

Upitan da li će fudbaleri Partizana biti na koncertu, Grubor je odgovorio odrečno, a kao razlog je naveo pripreme za utakmicu poslednjeg kola lige.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.