Jolanda!? VIDEO

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 16:08

Jolanda!? VIDEO

Američki predsednik ponovo je, po ko zna koji put, napravio ozbiljnu grešku, kada je javno I pred kamerama suprugu preminulog Alekseja Navaljnog nazvao Jolanda.

Udovica najpoznatijeg ruskog opozicionog lidera koji je preminuo u zabačenom i okrutnom zatvoru pod misterioznim okolnostima pre nekoliko dana, bila je u kratkoj poseti SAD, gde je razgovarala s američkim predsednikom.

Bajden je kratko razgovarao sa Julijom i Dašom Navaljnom u apartmanu u Fermont Hotel u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << San Francisku.

O tom kratkom razgovoru govorio je novinarima u garaži, pokraj predsedničkih automobila.

“Ovog jutra imao sam čast da upoznam suprugu Alekseja Navaljnog i njegovu ćerku. Ono što mi je jasno je da će Jolanda nastaviti da se bori”, rekao je 81-godišnji američki predsednik, ponovo brkajući imena ljudi s kojima je razgovarao.

Inače, razgovor sa Julijom Navaljnom usledio je svega nekoliko sati nakon što je Bajden ruskog predsednika nazvao “ludim ku*kinim sinom”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.