Job Fair 2018 – dan drugi

Izvor: Megafon.co, 06.Mar.2018, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Job Fair 2018 – dan drugi

Drugog dana Job Faira, između ostalog, kompanija Leoni dodelila je 15 stipendija najposvećenijim studentima.
Miloš Kitanov
Foto: Marjan Stojković

„Ova stipendija mi veoma znači i drago mi je što takva kompanija pruža mogućnost studentima bez iskustva da započnu svoju karijeru“ , kaže Miloš Kitanov sa Mašinskog fakulteta, dobitnik ove stipendije.
Milica Ličina
Foto: Marjan Stojković

„Meni i mojim kolegama previše znači >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << da od jedne ovakve internacionalne kompanije dobijemo stipendije. Kompanija iza sebe ima dugu tradiciju, koja radi u više od 30 zemalja sveta, a ona će nam omogućiti sticanje novih znanja i veština, kao i iskustvo koje će nama doprineti daljem akademskom razvoju. Ono što mi znači pored same stipendije jesto to što dolazi odmah nakon studija, imam mogućnost stručne prakse ili eventualno zaposlenja u kompaniji Leoni“ rekla je Milica Ličina, student Mašinskog fakulteta i još jedna dobitnica stipendije.
Dodeljeno je 15 stipendija studentima Mašinskog, Elektronskog i Ekonosmkog fakulteta. Četiri stipendije su pripale studentima Ekonomskog, četiri studentima Elektronskog i čak sedam studenata sa Mašinskog fakulteta je danas postalo stipendista kompanije Leoni.
Nakon prijava svih zainteresovanih studenata, izvršen je izbor najboljih koji će biti stipendisti kompanije Leoni.
Aleksandra Pešić
Foto: Marjan Stojković

„Kompanija prema ugovoru daje mogućnost da pruži zaposlenje u kompaniji Leoni, ukoliko naravno studenti žele. Ono što su naše obaveze jeste da u narednih 10 meseci kompanija Leoni isplaćuje novčanu nadoknadu od 20.000 dinara svakom stipendisti, a obaveze naših studenata jesu da u roku izmiruju svoju obavezu u smilsu polaganja ispita i da nas o tome blagovremeno obaveštavaju“,objašnjava Aleksandra Pešić, zamenica generalnog direktora kompanije Leoni.
Zadovoljni i srećni studenti i jesu najbolji način da se sajam poslova završi.
Aleksandra Kocić
Foto: Marjan Stojković

„Sve prolazi u najboljem redu, ono što je najvažnije jeste da se nama svaka kompanija pohvalila da je ove godine bolja organizacija nego prethodne, a i budući da smo spremali ovaj sajam skoro sedam meseci, to je bilo sedam meseci svakodnevnog rada, mi smo stvarno prezadovoljni. Ove godine imamo rekordni broj kompanija, tačnije imamo 30 kompanija. Svi su zadovoljni i to je ono što je najvažnije“, o svojim utiscima priča jedna od organizatora ovog sajma, Aleksandra Kocić.
Piše: Marta Đorđević

Nastavak na Megafon.co...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.