Jezivo porodično nasilje u Kladovu: Bebu udario o pod, brutalno tukao ženu

Izvor: B92, 26.Jul.2023, 15:38

Jezivo porodično nasilje u Kladovu: Bebu udario o pod, brutalno tukao ženu

U selu Podvrška kod Kladova došlo je do teškog porodičnog nasilja. Suprug S. J. je posle verbalne rasprave napao svoju ženu i počeo da je udara rukama i nogama.

Naime, ona je za to vreme u rukama držala njihovu devetomesečnu bebu, a on je u vidno pijanom stanju povredio i bebu tako što ju je udario o pod.

Žena je sve vreme pokušavala da zaštiti bebu. U jednom momentu muž je bebu uzeo i tresnuo je o pod. Srećom, beba je prošla bez teških povreda, samo se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ugruvala.

Očevici navode da je on nakon incidenta otišao da se provoza po selu.

Policija ga je zatekla u automobilu i odmah mu izrekla meru zabrane prilaska kući i žrtvama do okončanja postupka.

Supruga je sa bebom otišla kod svoje majke, ali je sutradan morala do kuće. U strahu je zamolila policiju da ide sa njom.

U kući su zatekli muža uprkos meri zabrane prilaska kući, koja mu je već izrečena.

Kako je prekršio tu meru, policija ga je odmah sprovela kod sudije za prekršaje, gde mu je automatski određen pritvor do 30 dana zbog nepoštovanja mere koju su mu nadležni izrekli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PORODIČNO NASILJE U KLADOVU: Muškarac brutalno tukao ženu, bebu udario o pod

Izvor: Pančevac-online.com, 26.Jul.2023

U selu Podvrška kod Kladova došlo je do teškog porodičnog nasilja. Suprug S.J. je posle verbalne rasprave napao svoju ženu i počeo da je udara rukama i nogama. Naime, ona je za to vreme u rukama držala njihovu devetomesečnu bebu, a on je u vidno pijanom stanju povredio i bebu tako što je udario...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.