Jezivo: PRETUKAO JE DEVOJKU NASMRT, bacio je sofu na nju, pa ZASPAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 19:54

Jezivo: PRETUKAO JE DEVOJKU NASMRT, bacio je sofu na nju, pa ZASPAO!

Muškarac iz Pensilvanije proglašen je krivim za smrt svoje devojke divljačkim prebijanjem.

Nakon jednonedeljnog suđenja, Leroj Bram III, 33, osuđen je za ubistvo prvog stepena, po više tačaka za teški napad i bezobzirno ugrožavanje druge osobe u vezi sa smrću 21-godišnje Anabel Minan, navodi saopštenje za javnost Okružnog tužioca okruga Čester.

Tužioci su rekli da je Bram „divljački pretukao” Minan u više navrata do njenog ubistva 4. decembra 2021. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine, a mnoga brutalna premlaćivanja su snimljena na video snimku bezbednosne kamere koju je Bram postavio u mobilnoj kućici gde je živeo sa Minan, koju je upoznao dok je bila u srednjoj školi.

- Optuženi je nesagledivo, brutalno i sistematski pretukao svoju devojku na smrt tokom jedne noći. Porota je s pravom priznala da je optuženi kriv po svim tačkama optužnice - rekao je okružni tužilac Kristofer L. de Barena-Sarob u izjavi nakon presude.

Tužioci su tokom suđenja tvrdili da je Bram postao ljubomoran na vezu koju je Minan imala sa čovekom sa kojim su otišli na krstarenje okeanom u kasno leto 2021. godine, navodi Dejli lokal njuz.

- Završio je sa Anabel koja je izabrala drugog čoveka umesto njega. Želeo je da ponovo potvrdi svoju kontrolu nad njom - rekla je zamenica okružnog tužioca Ketlin Rajt poroti.

Tužioci su rekli da devojku je, u noći kada je umrla, Bram u više navrata tukao, gazio po glavi, spustio sofu na nju, seo na sofu i onda zaspao, preneo je Dejli lokal njuz.

- Umrla je bolnom i brutalnom smrću - rekla je Rajt.

Minan je pronađena kako leži na podu dnevne sobe „sa ranama i velikim modricama na licu, grudima, rukama i nogama“, navodi se u saopštenju policije.

- Lekari su rekli istražiteljima da je žrtva imala veliku traumu na glavi i licu i da je imala posekotine i modrice na ostatku tela, uključujući ruke, noge, trup i karlicu - navodi se u saopštenju za javnost.

Unutar kuće, istražitelji su otkrili „mrlje od krvi na zidovima kuhinje, razbijena staklena vrata pećnice, rupu u zidu i oštećeni mobilni telefon žrtve na podu“, navodi se u saopštenju za javnost. „Ruka, prst i lakat optuženog imali su modrice i otok”.

Minan je prevezena u bolnicu u Feniksvilu, gde je umrla.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.