Jezivo: MAJKA I ĆERKA besplatnom odećom NAMAMILE TRUDNU TINEJDŽERKU, a onda je usledio horor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024, 20:03

Jezivo: MAJKA I ĆERKA besplatnom odećom NAMAMILE TRUDNU TINEJDŽERKU, a onda je usledio horor!

Dezire Figero izjasnila se krivom za optužbe u vezi ubistva trudne tinejdžerke iz Čikaga i vađenja njene bebe iz stomaka.

Jezivi slučaj dogodio se 2019. Dezire (29) se u ponedeljak izjasnila krivom po jednoj tački optužnice za prvostepeno ubistvo. Kako prenosi “CBS njuz”, Dezire je pristala da svedoči protiv svoje majke Klarise – koja je takođe suočena sa optužnicom za ubistvo – u zamenu za kaznu zatvora od 30 godina. Obe žene su optužene po više tačaka optužnice, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uključujući ubistvo, kidnapovanje, komadanje tela i prikrivanje ubistva u slučaju smrti 19-godišnje Marlin Očoa Lopez i njene bebe Jovanije.

Prošle godine se Klarisin dečko Pjotr Bobak izjasnio krivim po jednoj tački optužnice za opstrukciju pravde, jer je pomogao u prikrivanju ubistava. Osuđen je na četiri godine zatvora.

Policija i tužioci tvrde da je Klarisa, nedugo nakon što je njen odrasli sin umro prirodnom smrću, rekla svojoj porodici da je trudna. Navodi se da je ona mesecima kovala zaveru da dođe do novorođenčeta i da je na “Fejsbuku” postavila sliku ultrazvuka i sobe priređene za bebu. U martu 2019. povezala se sa Marlin na stranici za trudnice.

Lično su se srele prvi put početkom aprila te godine, kad je Marlin otišla u Klarisinu kuću. Vratila se tri nedelje kasnije da prihvati Klarisinu ponudu besplatne odeće za bebe. Dok joj je Dezire pokazivala porodični foto album, Klarisa joj se prišunjala iza leđa i zadavila je konopcem.

Kad je tinejdžerka prestala da odaje znakove života, Klarisa je isekla bebu iz njenog stomaka mesarskim nožem. Sa ćerkom je umotala Marlinino telo u ćebe, stavila sve u plastičnu kesu i odvukla do kante. Kasnije tog dana Klarisa je pozvala pomoć, tvrdeći da njena novorođena beba ne diše. Kad je hitna stigla, beba je bila modra. Klarisa je odvela bebu u bolnicu, gde je umrla dva meseca kasnije.

Pravi identitet bebe nije otkriven tri nedelje nakon ubistva majke, kad je policija koja je istraživala Marlinin nestanak uradila DNK test i ustanovila da je u pitanju njeno dete. Kasnije su našli i telo majke u kanti za smeće kod Klarisine kuće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.