Jezive scene se upravo vide kod hotela Avala: Prvo sam čuo vriske, a sad izvlače ugljenisan leš iz kombija koji je potpuno izgoreo (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Press, 26.Sep.2017, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jezive scene se upravo vide kod hotela Avala: Prvo sam čuo vriske, a sad izvlače ugljenisan leš iz kombija koji je potpuno izgoreo (FOTO) (VIDEO)

Bizarna nesreća uzdrmala je meštane, a još uvek nije poznat uzrok.
Foto: Telegraf.rs
Putnički kombi, koji se jutros oko 8 časova zapalio kod hotela Avala, a u njemu izgoreo čovek, upravo je sklonjen sa zgarišta.
- Sve se desilo na parkingu preko puta nas, na takozvanom šumarskom parkingu. Kolega je u 10 do 8, 5 do 8 krenuo iz treće smene kući i čuo je vrisak.
- Zatim je video >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ogroman plamen.
- Vratio se kod nas da pozovemo policiju, što smo i uradili. Zatim su došli policajci, vatrogasci i Hitna pomoć. Nismo čuli ništa, ni, eksploziju ni pucnjavu, samo smo čuli vrisak tj. kolega je čuo vrisak - rekao je za Telegraf.rs radnik Hotela "Avala".
- Primili smo poziv u 8 časova da gori vozilo na parkingu hotela i da se u njemu nalazi neko. Ekipe su odmah otišle na lice mesta ali nažalost, za osobu nije bilo pomoći - rečeno je Telegrafu u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ovo je muškarac koji je izgoreo u kombiju na Avali: Čuo se samo vrisak, a od nesrećnog čoveka ostao je samo ugljenisan leš

Izvor: Press, 26.Sep.2017

Čovek koji je nastradao, nije imao krivični dosije. . Foto: Telegraf.rs. U putničkom kombiju, koji se jutros oko 8 časova zapalio kod hotela "Avala", pretpostavlja se da je izgoreo M.R, star 60 godina, koji je živeo u...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.