Jezive paralele sa ubistvom Zorana Đinđića

Izvor: B92, 27.Apr.2021, 14:03

"Jezive paralele sa ubistvom Zorana Đinđića"

Simon Ilse upozorio je na sličnosti u navodnim pretnjama upućenim potpredsedniku vlade Dritanu Abazoviću i u ubistvu srpskog premijera Zorana Ðinđića.

Šef kancelarije Fondacije Hajnrih Bel za Srbiju i Crnu Goru sa sedištem u Beogradu je pozvao međuarodnu zajednicu da s tim u vezi obrati pažnju na dešavanja u Crnoj Gori.

"Jezive paralele sa ubistvom Zorana Ðinđića", napisao je Ilse na svom nalogu na Tviteru i pozvo međunarodnu zajednicu da obrati pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na dešavanja u Crnoj Gori i pruži podršku vlastima.

Ilse je izrazio solidarnost sa Abazovićem, koji je, kako smatra, meta pretnji zato što "radi ispravnu stvar i deluje protiv organizovanog kriminala i korupcije".

Hajnrih Bel je nemačka politi;ka fondacija bliska nema;koj partiji Zelenih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šef njemačke fondacije: Jezive paralele s ubistvom Đinđića

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Apr.2021

BEOGRAD - Šef kancelarije Fondacije "Hajnrih Bel" za Srbiju i Crnu Goru sa sjedištem u Beogradu, Simon Ilse upozorava na sličnosti u navodnim prijetnjama upućem potpredsjedniku Vlade Dritanu Abazoviću i ubistvu srpskog premijera Zorana Ðinđića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.