Jeziva scena u novom spotu Alena Islamovića

Izvor: Vesti-online.com, 05.Apr.2014, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeziva scena u novom spotu Alena Islamovića

Alen Islamović ,nakon povratka sa uspešne turneje po Kanadi nije gubio vreme već je odmah objavio novi spot pod nazivom „Daj otvori“.

Scena od koje prolaze žmarci: Voz naleće na gitaristu Dragomira Herendića

 

Radi se o klasičnoj baladi, tipičnoj za Islamovićev stil te bi sve bilo uobičajeno da u spot nije ubačena scena od koje prolaze žmarci.

 

Naime, na gitaristu Dragomira Herendića Dragiannija naleće voz.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
 

„Ni u jednom trenutku nismo dovodili u opasnost protagoniste spota već je to delo naših montažera. Ovakva čvrsta solo dionica zahtevala je jednu snažnu scenu koja bi se uklopila u celu priču.“ – izjavio je reditelj spota Bruno Grgurić.

 

Osim kćeri Une, Alen Islamović je ovoga puta angažovao i svoju mlađu kćerku Laru a nazaobilazni „statista“ bio je njihov ljubimac maltezer Uno.

  

Muška uloga u spotu dodeljena je Denisu Mahmiću poznatom hrvatskom modelu.

 

Alen Islamović užurbano se priprema za turneju po zemljama regije povodom promocije novog albuma „Alcatraz“ u izdanju izdavačke kuće „City Records“.

Na pitanje vezano za okupljanje Bijelog dugmeta povodom 40. rođendana, Alen je sa zagonetnim smieškom kratko odgovorio: „Nemam komentar“.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.