Jeziv pad Brauna, ali dobro je prošao

Izvor: Mondo, 09.Mar.2018, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeziv pad Brauna, ali dobro je prošao

Mladi košarkaš Bostona uspeo je da ustane sa parketa nakon što se otkačio sa obruča, prevrnuo u vazduhu i pao na rame.

Utakmica Minesota - Boston (109:117) će osim po ličnom rekordu Nemanje Bjelice biti upamćena i po užasnom padu gostujućeg krila Džejlena Brauna.

Momak koji igra drugu sezonu u NBA ligi, prilikom zakucavanja je izgubio kontrolu nad svojim telom, snažno se zanjihao i onda naglavačke pao na parket, slično Džejmsu Naneliju iz Fenerbahčea, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ranije ove sezone u meču protiv Baskonije.



Izvor: Youtube/MLG Highlights

Za razliku od Nanelija, koji je tom prilikom slomio ruku, Braun je - prema svemu sudeći - prošao bez mehaničkih povreda.

Uspeo je da stane na noge i sam izađe iz igre, ostaje samo da se vidi da li je tom prilikom zadobio potres mozga... Za očekivati je da pauzira barem nekoliko dana.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Jeziv pad Brauna bez većih posledica

Izvor: Mondo, 09.Mar.2018

Mladi košarkaš Bostona uspeo je da ustane sa parketa nakon što se otkačio sa obruča, prevrnuo u vazduhu i pao na rame...Utakmica Minesota - Boston (109:117) će osim po ličnom rekordu Nemanje Bjelice biti upamćena i po užasnom padu gostujućeg krila Džejlena Brauna...Momak koji igra drugu sezonu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.