Jevrosimović: Šokiran sam da su napali mene i moju porodicu

Izvor: Blic, 23.Mar.2013, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jevrosimović: Šokiran sam da su napali mene i moju porodicu

Dve bombe su bačene na na kuću Veselina Jevrosimovića, predsednika "Komtrejd Grupe".

Kako "Blic" saznaje, bombe je bačene jutros oko pet časova, u ulici Banjički venac. Jedna je pala na terasu, pored koje je spavala njegova dvanaestogodišnja ćerka. Pored ćerke, u kući je bila i Jevrosimovićeva supruga.

Druga bomba je bačena u dvorište. Eksplozija je oštetila fasadu i prozore na kući, ali na sreću niko nije povređen.

- U kući je u to vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bila moja dvanestogodišnja ćerka, ali na svu sreću niko nije povređen. Niko mi nikada nije pretio i ne znam šta bi mogao da bude motiv ovog napada. Mi nismo firma koja se bavi kriminalnim radnjama niti imamo bilo kakve veze s kriminalom. Ovo je po meni udar na slobodne medije, ali to me neće obeshrabriti - izjavio je Jevrosimović za Alo.rs.

Policija i dalje "češlja teren" i radi na identifikaciji napadača.

- Potpuno sam šokiran! Ovo je napad na moju porodicu i mene, a plašim se i da je napad na medije - izavio je Jevrosimović za Telegraf.rs, čiji je inače vlasnik.

Kako je ispred Jevrosimovićeve kuće saopštio Aleksandar Jovanović, njegov poslovni saradnik, porodica Jevrosimović je jako potresena ali ne sumnja ni na koga.

- Nikad nisu imali nekih problema privatno, kao ni sa firmom "Komtrejd". Prema našim informacijama, neke osobe su već privedene - rekao je Jovanović, inače glavni i odgovorni urednik Telegraf.rs.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.