Jeste li sigurni da umete da koristite gel za kosu?

Izvor: Kurir, 16.Feb.2015, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeste li sigurni da umete da koristite gel za kosu?

Ukoliko, koliko god se trudili, ne uspevate da napravite željenu frizuru, moguće je da, jednostavno, ne umete pravilno da nanesete gel. Pomažemo vam u tome...

Ovaj članak je preuzet sa sajta Men's Health.

KAKO SE KORISTI?

Gel se nanosi na mokru kosu, pa je prvo potrebno da je operete. Prosušite je peškirom, a potom uzmite malu količinu gela (kašičica za kafu) iz tube (nikako ne previše). Protljajte gel kroz ruke i nanesite ga na kosu. Potrudite >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se da ravnomerno rasporedite gel po kosi, kako biste izbegli grudvice ili neuravnotežen izgled frizure.

Prstima oblikujte kosu kako želite, a zatim je prosušite fenom da učvrstite frizuru.

ZAŠTO TREBA DA KORISTITE GEL ZA KOSU

Kao i penu za kosu, gel takođe možete da osvežite sa malo vode. Sve što je potrebno je da prste navlažite vodom i da preoblikujete frizuru po želji.

MH SAVET

Ako želite veći volumen, nanesite gel na koren kose, ali budite oprezni, jer prekomerna upotrebna gela, voska ili pene može da prouzrokuje pojavu peruti.

Nemojte da zanemarite odabir adekvatnog  gela za vaš tip kose, budući da postoje mnogbrojne varijanta gela, pa je možda teže da pronađete odgovarajući.

SA SAJTA MEN'S HEALTH PREPORUČUJEMO VAM JOŠ:

PROČITAJTE NjENE MISLI: Šta znače različiti izrazi lica?

3 fenomenalna recepta: Smršajte zahvaljujući toploj vodi!

Ove stvari morate da izbacite iz kuće da biste sačuvali zdravlje

Najimpresivnije transformacije u holivudskim filmovima

9 stvari koje svaki muškarac treba da zna o testisima

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.