Jeste li je prepoznali Najseksi glumica osamdesetih u gostima kod Andrije i Andjelke

Izvor: medio.rs, 19.Jul.2016, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeste li je prepoznali Najseksi glumica osamdesetih u gostima kod Andrije i Andjelke

Seks simbol osamdesetih, glumica Gala Videnović (47) žarila je i palila scenom u to doba. Pored dobre glume, ona je važila za jednu od najlepših glumica svoje generacije. Povukla se na neko vreme, ali se ipak vratila na scenu.

Gala se 1989. godine preselila u Malibu i od tada živi na relaciji SAD - Srbija. Udata je za reditelja Vladimira Aleksića, s kojim ima sinove Demijana i Pavla.

Glumica se davno povukla iz javnog života, ali nedavno je odlučila da ipak stane >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << još jednom ispred kamere.

Naime, ona se priključila ekipi serije "Andrija i Anđelka". Njene fotografije sa seta objavljene su na zvaničnoj stranici ovog televizijskog dvojca, a u opisu fotografija piše: "Kakvi su časovi stranog jezika sa A&A? Profesorka engleskog", "Zašto Andrija i Anđelka uče engleski?".

S obzirom na to da nije glumila godinama, ona je u jednom intervjuu rekla da je ovu ulogu prihvatila baš zbog toga što je uloga mala i simpatična.

"Više sam se zabavljala nego glumila. Ekipa te serije je odlična. Andrija i Anđelka su dva veoma vredna i talentovana bića i bila mi je čast da budem delić takvog tima. Snimak te scene, koji je u maju objavljen na internetu, uveliko ima preko milion pregleda", rekla je jednom prilikom Gala i dodala da nikad nije odustala od glume i kad bi joj neko sad ponudio posao, verovatno bi ga prihvatila.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Žarila je i palila 80-ih, ostavila glumu, a sada još jednom stala pred kamere, i to sa Andrijom i Anđelkom (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jul.2016

Glumica Gala Videnović (47) bila je seks simbol osamdesetih i važila je za jednu od najlepših žena širom Jugoslavije, a onda se na neko vreme povukla iz javnog života. Na oduševljenje fanova, sada će se pojaviti u jednoj od epizoda popularne serije "Andrija i Anđelka" na TV Prva...Atraktivna...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.