Ješić pred hapšenjem??

Izvor: Press, 05.Mar.2013, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ješić pred hapšenjem??

Sumnja se da je Ješić uzeo mito prilikom renoviranja Sokolskog doma u Inđiji, ali i da je da Predragom Rankovićem Peconijem potpisao ugovor kojim je zemljište vredno četiri miliona evra ustupljeno za izgradnju fabrike cigareta.
Ugovor o renoviranju Sokolskog doma potpisan je sa firmom "Vizor" iz Novog Sada. Vrednost radova je sa početnih 14 miliona aneksima podignuta na 21 milion dinara, a deo tih para firma "Vizor" uplatila je udruženju građana "Medijum grup" koju je vodio Ješićev brat Vladimir.
Najveća mahinacija je ipak ona u kojoj je ustupljeno zemljište za izgradnju fabrike cigareta Predraga Rankovića Peconija. To zemljište vredi oko četiri miliona evra i dodeljeno je pod veoma sumnjivim okolnostima.
Izvori Informera navode da je Ješić sa padacima o mleku i aflatoksinu pokušao da izazove haos i spreči sprovođenje zakona, jer je znao da na ovom slučaju rade tužilaštvo i policija. 
Kriminolog Zlatko Nikolić kaže da su potrebni dokazi za ovakve optužbe. 
"Ješić, po mom mišljenju nije imalo ovlašćenja da govori o mleku i da uznemirava javnost. Zbog toga bi trebao da bude sankcionisan. Ovako građani nisu znali kome da veruju", kaže on.
Goran Ješić nije odgovarao na poruke i pozive, tako da nije dobijen njegov komentar.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ješić na saslušanju zbog malverzacija?

Izvor: Telegraf.rs, 05.Mar.2013

Prema navodima iz Tužilaštva, pokrajinski sekretar za poljoprivredu se sumnjiči da je uzeo mito prilikom renoviranja Sokolskog doma u Inđiji, ali i da je sa biznismenom Predragom Rankovićem Peconijem potpisao štetan ugovor

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.