Izvor: Piplmetar.rs, 05.Mar.2024, 04:32

„Jesi li bio džentlmen kad si pustio eksplicitni snimak?!“ Anelina sestra udarila na Asmina Durdžića







>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<


Nakon što je Asmin Durdžić, bivši partner zadrugarke Aneli Ahmić, u poslednjem intervjuu progovorio o nekadašnjoj partnerki, oglasila se njena sestra Sita Ahmić.
Sita Ahmić (Foto: Instagram) • Instagram


– Ne znam da li je ovo ista osoba koja je do pre dva-tri dana pisala užasne bljuvotine na račun majke svoga deteta i tog deteta. Da li je taj džentlmen, to ta ista osoba koja je javno pustila svoj porno uradak u javnost i pritom rekla da je na njemu tetka njegovog deteta? – zapitala se Sita za „Pink.rs“.
– Zgrožena sam pokušajem njegove manipulacije, to je to kad upadneš sam u svoju klopku, koju si sam sebi postavio, pa ne znaš više kako da se izvučeš, ovo je kad istina ispliva na videlo – zaključila je Ahmićeva.
Asmin Durdžić (Foto: Privatna arhiva)
Podsetimo, Asmin Durdžić se oglasio nakon što ga je bivša partnerka Aneli Ahmić optužila da je imao aferu sa advokatom.
– Advokat o kojem dotična priča je suvlasnik mog Holdinga 25-%. Ona to dobro zna i treba da je bude sram jer mene kao oca svog deteta etiketira kao biseksualca i iznosi našu najdublju intimu. Ja je neću ponižavati i vređati jer nemam razloga za to, niti me izrečene nebuloze dotiču – istakao je Asmin za „PulsOnline.rs“.
Sita i Aneli Ahmić (Foto: Screenshot VIP Kviz (ne)znanja)
– Ostaću gospodin i reći činjenicu, uživao sam u velikoj ljubavi sa najpoželjnijom ženom na našim prostorima i to dovoljno govori o mojoj muškosti i ukusu za žene, kao i o tome da sam isključivo naklonjen lepim i zgodnim damama. Sve ostalo su gluposti i nebuloze. Kada su svi argumenti protiv mene potrošeni udara se najniže – dodao je Durdžić.
– To je sve što imam da poručim u vezi sa izjavama majke svog deteta koju ne želim da ponižavam i vređam samo iz tog razloga – zaključio je Asmin.
Asmin Durdžić se, sa druge strane, pomirio sa starletom Stanijom Dobrojević, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Pomirili se Stanija i Asmin: „Bilo joj je drago kada me je videla iznenada u Majamiju!“

Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.